fredag 13 mars 2009

Släktträff

För 2 år sedan blev vi bjudna till en släktträff på min svärmors sida med syskon till min svärmor, kusiner och kusinbarn + respektive Jätte trevligt fixat av de som anordnade allt. Vi tog med egen mat och dryck och de hade fixat lite lekar. Min man vann en lek och priset var att vi skulle fixa nästa släktträff. Trevligt pris!

Förra sommaren höll vi på med att göra vår kupa på huset så då kände vi inte att det var läge, men nu i år så ska det bli av. Vi gör samma upplägg som förra gången att de tar med sig mat och dryck och vi står för "underhållning", kaffe och fika. Så får de betala en peng också. Tanken är ju att vi ska träffas och umgångs inte att någon ska gå under ekonomiskt för att man har bjudit in 50 pers.

Vi har till och med hyrt ett partytält som vi ska förankra i vårt utreum så det kommer att blir stor och fin plats för alla 50 st som vi blir. Ja, ni läste rätt vi blir ca 50 st om alla kommer med alla barn och respektive. Men det ska bli trevligt bara vi får fint väder. Nu är inbjudningarna gjorda och utskrivna så nu i helgen ska de bara postas. Sen är det bara att vänta och se hur många som kommer. Håll tummarna att alla kommer. Det kommer att bli jobbigt att anordna, men det kommer att bli kul. Det är ju inte förrän i slutet av juni så det är lång tid att planera.

Det är ju mannens släkt, men det är jag som drar igång alltihop, han får liksom inte tummen ur...... Det är kanske manligt att inte kunna planera fester. Vi får se i juni när festen har varit hur det blev.

Trevlig helg på er alla och må väl.

3 kommentarer:

  1. Så kul att träffa släkten. Vet att min mamma hade planerat för en släktträff i sommar, men vi får se hur det blir. Och så viktigt att inte krångla till det, göra det enkelt och inte för dyrt. Det viktigaste är ju att träffas, eller hur?

    SvaraRadera
  2. Att träffas så många är så roligt! Vet ju själv när vi syskon träffas, vi blir över 20 personer bara där med alla barn och respektive. Så våra föräldrar på det osv..:) Resan dit är kul också med planering osv!

    SvaraRadera
  3. Var det någon som fyllde år idag! GRATTIS! Kram

    SvaraRadera