lördag 4 april 2009

Vårstädning

Veckan har varit bra förutom att dottern har varit hemma med klet i ögonen men nu är det bra igen. Skönt! Köpte något receptfritt som vi gav till henne och det tog bort det sista i ögonen.

Vilket väder det är idag. Underbart! Idag är det tänkt att vi ska rensa ut hela utrummet och få lite iordning så vi kan börja använda det. Det blir som en bastu där när solen står på, så nu på våren är det underbart att sitta och ta en kopp kaffe där. Vi får se hur långt vi kommer idag annars får vi fortsätta imorgon. Barnen brukar vara glada för att hjälpa till så det får man ju ta hjälp av.

Nu måste väl våren äntligen här!?!

Hoppas alla får en skön helg med mycket uteaktiviteter.

2 kommentarer:

  1. Kul att se att det finns andra morgonpigga människor. Väntar och hoppas på sol här med, det ska köpas mer material idag, så även vår nya hall snart blir färdig. Njut av en arbetsdag i vårvädret, och njut också av små pauser. Kram

    SvaraRadera
  2. Våren ÄR här! Såg en citronfjäril igår..:) DET är väl vår om inget annat.
    Idag ska här fixas och donas, tror jag. Ska också börja planera för det kommande altanfixandet. Vill ju ha räcke där, kanske ett litet litet tak också..vi får se. Ha en kanonbra dag idag!

    SvaraRadera