onsdag 6 januari 2010

ALBIN 6 ÅR

Min lilla kille fyller redan 6 år - usch tiden springer iväg.
Vi har precis varit och sjungit för honom och han fick en bok, en film samt biljett till Melodifestivalen. Han blev jätte glad. Nu börjar tjatet när gästerna kommer och om han får mer paket då.
Vi ska ha kalas kl 14 idag (han är född kl 14.01) så det blir väl bra. Det som gäller i år är Star Wars i alla former. Det känns som igår när man åkte in till förlossningen och hade igentligen ingen aning vad som skulle vänta mig. Han börjar bli mer och mer självständig. Igår fick han gå bort till en kulle vi har längre upp i gatan för att åka pulka. Jag sa till honom att vara hemma senast när det blir mörkt och lamporna tänds. Han kom efter en halvtimme och sa att nu börjar det bli lite mörkt och förresten så var där inga kompisar på kullen. Då tänkte jag att han kanske kan fixa det här. Han säger ofta: Mamma jag är faktiskt stor! Hmmm det är bara jag som måste inse det också.
Idag kommer som sagt hela gänget - bägge familjerna med alla barn - 24 st.
Nu är det frukost med en god kopp kaffe sen är det dammsugning, moppning av golven samt städning av toaletterna. Resten gjordes igår. Vi lyckades även baka lite igår och idag ska vi smälla ihop tårtorna. Jag hoppas på ett lyckat kalas.
GRATTIS ALBIN PÅ DIN STORA DAG!

1 kommentar: