måndag 22 mars 2010

Inflammation

Vi var hos doktorn och dottern har hörselgångsinflammation + öroninflammation. Antibiotika + örondroppar för hennes del. Sonen var lite röd i halsen, någon svullen körtel man annars ok. Han är ju rätt så förkyld så helt ok är han ju inte.

Efter besöket så blev det apoteket för att hämta ut medicinen. Dottern ska ju ta sin medicin 3 ggr om dagen så vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det. Antibiotikan hade vi kunnat lösa men det är det här med örondropparna som vi inte vet hur vi ska göra med. Dagis vägrar ju hjälpa till med sånt så det blir nog att vi får vara hemma hela veckan - vi ska försöka lösa det. Det härjar ju scharlakansfeber på dagis och det känns bäst att hålla sonen hemma nu när han har lite nedsatt immunförsvar med tanke på hans förkylning. Jag tror att jag kan komma och mellan landa på jobb på onsdag och kolla av läget lite. Risken är ju väldigt stor att man själv åker på något nu när man är hemma med barnen men det får ju bli så i så fall.

Vi har bara tagit det lugnt på eftermiddagen. Jag var helt slut eftersom jag sov med dottern på kontoret inatt. Hon vaknade ju vi 22-tiden igår och hade jätte ont i örat och hade svårt att finna ro så jag bäddade till oss bägge där men gud vilket väsen hon för på natten när hon sover. Känns ju inte som man har sovit någonting alls.

Vi har ju kollat hur mycket det kostar att scanna in gamla negativ så man kan få dem digitalt istället. Det kostade skjortan och idag pratade mannen med sina arbetskollegor på jobbet och de hade en sådan scanner stående på jobb...tjohooo va glad jag blev. Nu kan vi äntligen få gjort det som vi har tänkt länge men gått och dragit oss för för vi tyckte det var för mycket pengar. Det kommer att bli så bra. Ska skicka iväg och göra vars en bok till barnen på deras kort. Istället för att hålla på med kort och negativ. Fick tipset av en kollega på jobb som gjorde det efter en långresa de gjort. De tog ut de bästa bilderna och gjorde vars en bok till de som var med och det blev väldigt uppskattat. Vi tänkte göra så med våra bröllopskort. Ska bli så skönt!!!

Nu är det TV:n som gäller

Må väl
kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar