lördag 9 maj 2009

Skön dag!

Efter en vecka med rätt så mycket psykisk påfrestning på jobbet så har vi haft en underbar dag idag.
Vi bestämde oss imorse för att åka till Hembygdsparken i Ängelholm. På med lek-kläder på barnen och packade ner fika och så iväg. Det var jätte mysigt! Detta var något som vi behövde kändes det som. Vi tittade på djuren, lekte på lekplatsen, gungade med mera. Ungarna tyckte det var jätte mysigt. Där var lagom med folk så det var helt perfekt. Men det viktigaste för barnen var ju att vi skulle fika så klart, så det tyckte de att vi skulle göra nästan omgående.

Vi avslutade utflykten till Ängelholm med att åka till svärföräldrarna och hälsade på och där hade svärmor gjort en rabarberpaj med vaniljsås - det kan man inte tacka nej till. Helt underbart god!!!

När vi kom var hela familjen helt slut så det vara bara att ta de lugnt och njuta av lördagskvällen.

Imorgon är det bara att försöka njuta vidare av sin lediga tid för nästa vecka ska jag till Göteborg med jobbet.
Ha en fortsatt skön helg.

2 kommentarer:

  1. Ja visst blir det fin!!
    När vi bodde i "gamla" huset var det inte lika roligt att hålla på för då var man tvungen och vi blev aldrig klara med huset... nu bor vi i "det nya huset" och då MÅSTE vi inte göra saker utan vi gör det bara om vi vill... stor skillnad på motivationen då..:)

    Nästa vecka blir en kanonbra arbetsvecka! :)

    SvaraRadera
  2. Så härligt det låter - tror att både barn och vuxan har behov av att leka och fika. Kram, och hoppas du får en bra dagar i Göteborg.

    SvaraRadera