fredag 27 februari 2009

Helg!

Äntligen helg. Nu var det fredag igen och nu har man två snabba dagar sen är det måndag igen.

Jag har haft en bra vecka. Hade ett bra medarbetarsamtal med chefen, sonen var duktig på sin simskola samt att jag har hunnit mycket på jobb.

Har varit så fruktansvärt trött i veckan. Dottern har fått för sig att hon ska vakna kl 3-4 tiden på morgonen och då ska hon gå upp. Så vi har haft lite kämpigt med att få henne att förstå att så tidigt går man inte upp utan man ska sova när det är mörkt ute. Jag kan ju säga som så att det är en envis tjej vi har - hon ger sig aldrig. Det är väl charmigt att de har en personlighet men det finns ju gränser.

Förresten Marie - grattis i efterskott. Jag hoppas att Du hade en jätte mysig dag med tårta och paket. Jag har inte varit människa att blogga i veckan - har varit helt slut på kvällarna - har somnt nästan bums när ungarna har somnat.

Hoppas alla får en bra helg - det ska jag försöka ha.

Kram på Er och må väl.

söndag 22 februari 2009

Gamla bilder!!

Tittade igenom gamla bilder och hittade dessa nedan
Sommaren 2008.
Ett av alla kort på barnen.












Som jag längtar tillbaka. Vi var i Bulgarien 2007. Helt underbart. Fint väder hela veckan och underbar avkoppling.



Jag brukar alltid vara bakom kameran men nu har även jag fastnat på kort. Gillar inte!!






Dottern är inte gammal här, runt 1 år gammal. Sonen ska lära henne dansa. De älskar musik och dansa. Som tur är har faktiskt kärleken till musiken hållt i sig.


Sonen gillar "Doris och Knäckebröderna" och dottern sjunger mest på Pippi Långstrump.




Hopppas Ni får en trevlig och skön söndag. Själv så kommer min lillebror med sin tjej på besök. Kul!
Må väl

Fotoutmaningen!


I min förra blogg fick jag en fotoutmaning av Maya. Man skulle gå in sitt 6:e fotoalbum och ta det 6:e fotot och skriva om det.
Här kommer mitt foto. Det var i juni 2006 som vi råkade få in en kråkunge i vårt sovrum. Hur den kom in vet jag inte, men det var ju sommar så man hade ju dörrar öppna och vi var ju ute i det sköna vädret så det är kanske inte så konstigt hur djur kommer in. Det tog tid innan vi fick ut den, men den kom ut i det fria igen. Vilken upplevelse.

Ny blogg!

Eftersom man inte är någon stjärna bakom skärmen så råkade jag göra något fel med min förra blogg och jag kunde inte fixa till det. Så nu blev det en ny blogg och man är tillbaka på ruta 1.


Hela veckan har varit jättebra. Vi har skrattat jätte mycket och haft riktigt roligt på jobb. Jag har äntligen kommit igenom mina pappershögar så det känns riktigt skönt att komma till jobb på måndag och veta att där ligger inget och väntar på mig.





I fredags när jag skulle hem från jobb ringde min kära mor och sa att hon ville hämta barnen och åka till biblioteket. KÄRLEK! Då fick jag en fri eftermiddag bara för mig själv. Då fick jag äntligen gjort det som har hängt över mig i veckan. Jag "slogs" lite med dammasugaren och fick även plockat undan lite. Skönt!. Jag har snälla föräldrar som ställer upp och tar barnen med jämna mellanrum så att man får en liten paus emellanåt. Det behövs ju inte så mycket bara 30 min så att man kanske får gjort något som man inte har fått gjort när barnen är med.













Igår åkte vi och kollade på lampor till hallen samt trappen. Och dra på trissor mannen och jag kom överens så vi kom hem med lampor. Helt otroligt. Vi brukar aldrig komma övrens speciellt när det gäller lampor.



Denna lampan köpte vi till trappen. Den gör sig inte rättvis på bild, för de vita prickarna är beiga i verkligheten. Det blev jättefint när vi fick upp dem i trappen.

Idag blir det kanske pulkabacken som gäller, det är ju inte var dag som vi har snö i Skåne. Dottern kom nu och lade sin panna på min hand och den var stekhet och snorig är hon också så vi får se hur dagen blir.

Må väl

fredag 20 februari 2009

Tramsfia

Jag gjorde något fel med min förra blogg, så nu har jag avslutat den och lagt upp en ny. Tramsfia fick det bli och det kan stämma rätt så bra på mig.