tisdag 23 juni 2009

I´m back!

Nu äntligen kände jag lusten för att uppdatera min blogg. Det har hänt en del på 4 veckor. Usch vad tiden springer iväg. Jag jobbar 3 dagar till sen är det semester i hela 4 veckor. Tjohooo va skönt det ska bli.

Sist jag skrev så skulle vi åka till Bakken och det blev jätte lyckat. Vi hade lite regnskurar, men humöret var på topp så det var bra. Min lillebror fyllde år samma helg så vi var på fest hos honom och det var jätte lyckat med god mat och dryck och det blev jätte sent. Men det var jätte kul.

Jag har haft en tjejträff med några kompisar som jag har tränat ihop med (jag är en före detta drilltjej - dansa med en pinne framför ett marschband). Vi har gått igenom många saker ihop. Giftermål, skilsmässa, sjukdomar, barnfödelse, barnlöshet mm. Som sagt vi känner varandra rätt så bra och vi har alltid så roligt när vi träffas. Vi har nog umgåtts i 20 år tror jag det är nu.

Vi har även hunnit med en fest utan barn. Vi var sammanlagt 14 st och det var jätte lyckat. Vi började med brännnboll och alla trodde de var 20 år igen och att man hinnner springa på korta bollar, men vi var ju mellan 30-40 år och inte de smidigaste precis. Men det var super roligt. Sen blev det grill på kvällen och det var även några stycken som flyttade ett bord och började dansa lite på småtimmarna. Hellyckad kväll.

Under denna perioden har även min mormor hunnit bli 88 år. Hon är fortfarande pigg, men det börjar märkas på henne nu att hon inte orkar så mycket längre och med all rätt - hon är ju ändå 88 år.

Nu i midsommar så var våra vänner nere från Finspång. Jätte trevligt. Det regnade ju, men vi hade inga problem att sysselsätta oss. Vi hann med en tur till Danmark också. Trevligt.

Det är full rulle på jobb. Jag har fått ett uppdrag som jag ska utföra. Jag ska bli frånkopplad från mitt nuvarande jobb för att jobba med detta projektet på heltid tills jag är färdig. Vi får se hur det går. Jag har tänkt mycket på detta projektet och jag får nog se det som en utmaning. En kollega sa det ordet och jag känner att det är nog så jag får tänka på det. Jag börjar med semester och när jag kommer tillbaka så ska jag sätta igång. Ska bli intressant och se om jag lyckas fixa det.

Min kollega har ju fått nya arbetsuppgifter och ska inte sitta på andra sidan väggen efter semestern - hon flyttar längre upp i huset och jag får se om jag överlever =). Hon är mitt bollplank i mycket tankar jag har samt en frisk fläkt som kan liva upp min tillvaro. Jag tycker vi har lika sjuka tankar ibland, men även är det en del som vi är överens om att vi inte är överens om. Skönt med människor som har lätt för att skratta. "M - lycka till - du kommer att sakna oss längre ner i huset"

Sist men inte minst så har vi skaffat städerska - nu kommer folk att tycka att vi är knäppa som har skaffat oss det - men vi jobbar heltid bägge två och på helgerna la vi all vår lediga tid på att fixa i huset, städa, tvätta mm. Nu så får vi städat varannan vecka och när vi kommer hem fredag efter jobb så är allting klar. Vi måste ju så klart plocka undan allt innan hon kommer. Hon dammsugar överallt, moppar alla golv, städar toaletterna , dammar överallt mm. Det man vill ha gjort får man gjort. Underbart tycker jag. Jag hinner tyvärr inte och jag vill inte lägga min lediga tid på att fixa i hemmet när jag vill umgås med barnen. Nu får jag säkert många sura kommentarer på detta och jag respekterar att andra tycker annorlunda än jag.

Nu blev det ett jätte inlägg idag men det var ju ett tag sedan jag skrev så jag ville bara uppdatera Er lite.

Må väl alla